Wandelingen

 5 dagen per week bied Dogs uitlaatservice de honden uitlaatservice aan in de plaatsen Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Stad aan het Haringvliet, Oude-Tonge, Den Bommel en Herkingen. ik heb 1 bus rijden en maak een goede planning, waardoor de honden niet te lang in de bus zitten en snel kunnen genieten van het bos, strand of andere mooie plek op Goeree Overflakkee. 

Ik selecteer op een leuke en rustige wandelgroep en neem dus (helaas) niet alle honden mee. Het moet immers een feestje blijven en de honden moeten met veel plezier mee gaan.

Verder hou ik erg rekening met het weer. Mocht het te warm zijn voor de hondjes, of het onweert, pas ik de wandeling aan en controleer ik regelmatig of het goed gaat met alle honden in de bus. Mocht uw hond erg vies zijn kan ik  de pootjes van uw hond schoon maken bij thuis komst.

Bij mij staat het baasje en de hond altijd voorop! ik sta in voor een goede service en overleggen altijd met de baasjes. Ook stuur ik zo nu en dan een filmpje of fotootje, zodat u mee kan genieten met het wandelfeestje.

Sinds 1 juni 2019 loop ik 5 dagen per week.

Dogs daar kunt u mee van huis

Tarieven

Strippen kaart van 10 wandelingen € 130.
Flexibele wandelingen, aangeraden wordt wel voor de roedel, om minimaal 1 keer per 2 weken uw hond mee te laten lopen. Zo blijft uw hond gewend.

Op Factuur €13 euro per wandeling.

Vaste dagen per maand samen over een gekomen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd dat uw hond mee kan met de roedel.

Dogs daar kunt u mee van huis