Oppas aan huis

Katten service aan huis.
Gaat u op vakantie en wilt u liever dat uw kat in zijn/haar vertrouwde omgeving blijft? Geen probleem. Hiervoor bied ik kattenverzorging aan huis aan. Hierin ga ik 1 a 2 keer per dag langs bij uw huisdier. Op een normale werkdag voor mij, zal ik voor 9.30 en na 15:00 uur bij uw kat langs gaan. Voor uw kat kan dit veel rust bieden, maar ook cavia’s, konijnen en vissen zijn bij mij welkom. Wanneer ik bij uw kat langs ga geef ik hem/haar eten en vers water. Tevens knuffel ik met uw kat en zal ik even bij hem/haar zitten, als uw kat daar behoefte aan heeft. Ook verschonen ik waar nodig de kattenbak en leg ik uw post weg.  

ik verzorgen de katten in de regio: Dirksland, Herkingen, Middelhanris en Sommelsdijk.

Katten Kattenverzorging

Voor de kattenverzorging reken ik tot 2 katten 12,50 euro.
Heeft u meer katten? Dan reken ik een toeslag van 2,50 euro voor elke extra kat.